25N – MARXA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE: EL CEIP BEATO JACINTO CASTAÑEDA GUANYADOR EN EL CONCURS DE PANCARTES

Tenim una molt bona notícia que volem compartir amb tota la comunitat educativa!

La pancarta feta conjuntament entre l’AMPA i el centre on han participat l’alumnat de tots els cicles, feta per participar en la marxa contra la violència de gènere convocada pel Consell Municipal de les Dones i que es va presentar al concurs de pancartes, ha estat mereixedor del PRIMER PREMI segons decisió del jurat compost per personal tècnic de la Regidoria de la Dono i Igualtat i la Regidoria d’Educació i representants del Consell Municipal de les Dones per la Igualtat.

El premi consisteix en un lot de llibres valorat com a màxim en 100 € i un diploma commemoratiu que es va lliurar abans de l’inici de la Marxa del 25 de novembre.

Volem felicitar a totes i tots els que ha col·laborat en la realització d’aquesta pancarta que estarà exposada durant un temps en el hall del centre.

Gràcies pel treball conjunt que ha fet possible aquesta participació en un acte tan important, tots junts hem contribuït amb el desig d’acabar amb la violència de gènere

________________________________________________________________________

La pancarta hecha conjuntamente entre la AMPA y el centro donde han participado el alumnado de todos los ciclos, hecho para participar en la marcha contra la violencia de género convocada por el Consejo Municipal de las Mujeres y que se presentó al concurso de pancartas, ha estado merecedor del PRIMER PREMIO según decisión del jurado compuesto por personal técnico de la Concejalía de la Mujer e Igualdad y la Concejalía de Educación y representantes del Consejo Municipal de las Mujeres por la Igualdad.

El premio consiste en un lote de libros valorado como máximo en 100 € y un diploma conmemorativo que se libró antes del inicio de la Marcha del 25 de noviembre.

Queremos felicitar a todas y todos los que han colaborado en la realización de esta pancarta que estará expuesta durante un tiempo en el hall del centro.

Gracias por el trabajo conjunto que ha hecho posible esta participación en un acto tan importante, todos juntos hemos contribuido con el deseo de acabar con la violencia de género

ENTREGA DEL DIPLOMA COMMEMORATIU COM A PANCARTA GUANYADORA DEL 1er PREMI EN EL CONCURS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.
AMPA I CEIP BEATO JACINTO CASTAÑEDA
MARXA 25N CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Deja un comentario