DÍA DE LA MÚSICA / DIA DE LA MÚSICA

ITINERARI MUSICAL: «LA MÚSICA ENS FA VIURE»

Avui divendres 22 de novembre tot el centre participarà en un acte en favor de la música i la seua importància en la nostra formació tant cultural com personal que té com a títol: ITINERARI MUSICAL “LA MÚSICA ENS FA VIURE”.

Està previst realitzar un itinerari on participaran alumnes i pares/mares o familiars d’alumnes que toquen algun instrument musical. Es distribuiran els instruments per famílies i es realitzarà un itinerari musical on els alumnes acompanyats dels seus mestres van gaudir de les interpretacions que alumnes i familiars realitzen.

En aquest itinerari els alumnes de 4t, 5é i 6é acompanyats d’alumnes de 5, 4 i 3 anys respectivament realitzaran junts l’itinerari compartint aquesta experiència enriquidora.

Finalment es llegirà un manifest en favor de la música i la seua importància en la nostra formació, els alumnes de tercer cicle cantaran la cançó “Pluja de sons” acompanyants de la resta, i per finalitzar tots junts cantaran i faran la coreografia que han estat assajant en aquests últims dies.

«Des de l’AMPA us desitgem que passeu un feliç dia de la música i mai no deixeu de viure la vida, amb música la vida es viu millor.»

ITINERARIO MUSICAL: «LA MÚSICA NOS HACE VIVIR»

Hoy viernes 22 de noviembre todo el centro participará en un acto en favor de la música y su importancia en nuestra formación tanto cultural como personal que tiene como título: ITINERARIO MUSICAL “LA MÚSICA NOS HACE VIVIR”.

Está previsto realizar un itinerario donde participarán alumnos y padres/madres o familiares de alumnos que tocan algún instrumento musical. Se distribuirán los instrumentos por familias y se realizará un itinerario musical donde los alumnos acompañados de sus maestros disfrutarán de las interpretaciones que los alumnos y familiares realizarán.

En este itinerario los alumnos de 4.º, 5.º y 6.º acompañados de alumnos de 5, 4 y 3 años respectivamente realizarán juntos el itinerario compartiendo esta experiencia enriquecedora.

Finalmente se leerá un manifiesto en favor de la música y su importancia en nuestra formación, los alumnos de tercer ciclo cantarán la canción “Lluvia de sonidos” acompañados del resto, y para finalizar todos juntos cantarán y harán la coreografía que han estado ensayando en estos últimos días.

«Desde la AMPA Os deseamos que paséis un feliz día de la música y no nunca dejéis de vivir la vida, con música la vida se vive mejor. «

Deja un comentario