JA ESTEM EN FALLES!

En l’escola hem donat la benvinguda a la festa de les falles fent la crida com cal i amb molta alegria i il·lusió a tota la comunitat educativa.

Us convidem a passar amb nosaltres aquestes falles 2024!

ACLARIMENT TEMA DELS MOCADORS🔻
🌀
PASSOS A SEGUIR:

1r-
Emplenar la noteta i entregar-la al tutor/a DURANT aquesta setmana i pagar-li a la família encarregada de cada aula.

2n-La tutora enregistra qui li demana el mocador i si és o no de l’AFA i el divendres passa la llista a la família encarregada i a la direcció per preparar els mocadors.

3r-Quan arriben els mocadors es repartiran.

4t-A partir del dilluns, quan la família encarregada tinga els diners arreplegats, els pot dur al centre. A l’hora de la distribució dels mocadors es tindrà en compte l’ordre de preferència (primer l’alumnat, després la resta).

TALLERS FEM FALLA:

Dimarts, dimecres, dijous, a partir de les 11:45 h, podeu vindre a fer la falla amb l’alumnat. Vos rebrem a la sala de mestres i vos organitzarem als diferents tallers que estiguen en marxa.

ORGANITZACIÓ DE LA XARANGA I COLLA DE DOLÇAINES DE LES FAMÍLIES:

Per tal d’organitzar-ho bé, necessitem que els/les que tingueu disponibilitat per participar telefoneu al centre al llarg de la setmana i el dilluns, ens anotarem el contacte. Així poder fer un grup a WhatsApp i comunicar-nos adequadament per tal d’organitzar la participació. GRÀCIES D’AVANTMÀ.🎷🎺

Deja un comentario