NADAL AL CENTRE: Concursos i altres

Amb l’arribada del Nadal i com és ja tradicional al centre s’ha organitzat al Centre:

– Concurs de Targetes de Nadal (Infantil i Primària) de les targetes seleccionades s’elegirà la que serà targeta de felicitació per al proper curs.

Concurs patrocinat per l’AMPA, que es fa càrrec de la impressió de les targetes de felicitació del curs i el premi per al treballs seleccionat de cada aula consistent en un llibre.

Les targetes de cada classe estan als panells dels corredors, a partir del dilluns 16 de desembre, i les targetes guanyadores d’aquest any es posaran als  panells de l’entrada principal al Centre  el dimecres 18 de desembre.

– Concurs de Cartes als Reis (Primària), els treballs seleccionats, de 3r a 6é de primària, participaran en el concurs organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva (Regidoria d’Educació)

Concurs patrocinat per l’AMPA. que es fa càrrec del premi per al treball seleccionat de cada aula consistent en un llibre.

– Elements nadalencs al hall enfront de consergeria: betlem i arbre de Nadal.

– Decoració de les classes i corredors amb motius nadalencs.

– Decoració del menjador que participa en el concurs organitzat per l’empresa de menjador AUSOLAN

Els convidem  a visitar les exposicions de les targetes de Nadal, decoració de corredors, …, el dia de lliurament de Butlletins d’Informació Escolar.


Bon Nadal!

Con la llegada de la Navidad y como es ya tradicional al centro se ha organizado en el Centro:

– Concurso de Tarjetas de Navidad (Infantil y Primaria) de las tarjetas seleccionadas se elegirá la que será tarjeta de felicitación para el próximo curso.

Concurso patrocinado por la AMPA, que se hace cargo de la impresión de las tarjetas de felicitación del curso y el premio para los trabajos seleccionado de cada aula consistente en un libro.

Las tarjetas de cada clase están a los paneles de los corredores, a partir del lunes 16 de diciembre, y las tarjetas ganadoras de este año se posarán a los  paneles de la entrada principal al Centro  el miércoles 18 de diciembre.

– Concurso de Cartas a los Reyes (Primaria), los trabajos seleccionados, de 3º a 6º de primaria, participarán en el concurso organizado por el Ayuntamiento de Xàtiva (Concejalía de Educación)

Concurso patrocinado por la AMPA. que se hace cargo del premio para el trabajo seleccionado de cada aula consistente en un libro.

– Elementos navideños al hall frente a conserjería: belén y árbol de Navidad.

– Decoración de las clases y corredores con motivos navideños.

– Decoración del comedor que participa en el concurso organizado por la empresa de comedor AUSOLAN

Los invitamos  a visitar las exposiciones de las tarjetas de Navidad, decoración de corredores, …, el día de entrega de Boletines de Información Escolar.


¡Feliz Navidad!

Font d’informació web del centre: http://bola.edu.gva.es/2019/12/12/nadal-al-centre/

Deja un comentario