JA TENIM PISSARRES ALS PATIS! – ¡YA TENEMOS PIZARRAS EN LOS PATIOS!

A la tornada del període de vacances de Nadal ens hem trobat amb una gran sorpresa, a cada pati tenim dues pissarres enormes!

Hem començat a estrenar-les com si estiguérem bojos! Colorit per totes bandes! Cosa que se’ns dóna realment bé. Hem arribat un poc més bruts a casa que els darrers dies, però és part de la diversió.

Totes les pintores i pintors s’embruten deixant córrer la seua imaginació i creativitat…

Al darrer curs l’AMPA va organitzar un berenar després de la festivitat de carnestoltes, una de les seues finalitats d’entre altres era arreplegar uns poquets dinerets per a fer millores als nostres patis. Ja ha arribat el moment d’anar veient aquests canvis. És molt d’agrair l’organització de l’activitat i la tasca duta a terme a la nostra AMPA.

El pati és un moment únic de socialització dins l’entorn escolar. És temps de compartir, d’experiències, de convivència, de comprensió, de coeducació… Sent tan important com ho pensem a aquest centre es porta a terme des de principi de curs el Projecte d’investigació i innovació educativa Patis DINA-MIX, on treballem els canvis que volem per als nostres espais i poder transformar-los en Divertits, Inclusius, Naturals i Actius. La formació del professorat ha estat centrada en coeducació, inclusió, socialització i transformació dels nostres patis. Ja s’han fet adquisicions de jocs del qual l’alumnat ja ha pogut conéixer i estrenar i on observem les primeres boníssimes sensacions dels canvis, les pissarres junt amb els punts de pau per mitjançar els conflictes ha sigut un gran encert.

És un moment de canvi que estem gaudint tota la Comunitat Educativa.

GRÀCIES!

¡A la vuelta del periodo de vacaciones de Navidad nos hemos encontrado con una gran sorpresa, en cada patio tenemos dos pizarras enormes!

¡Hemos empezado a estrenarlas cómo si estuviéramos locos! ¡Colorido por todas partes! Cosa que se nos da realmente bien. Hemos llegado un poco más sucios a casa que los últimos días, pero es parte de la diversión.

Todas las pintoras y pintores se ensucian dejando correr su imaginación y creatividad…

El último curso la AMPA organizó una merienda después de la festividad de carnaval, una de sus finalidades de entre otras, era recoger unos pocos fondos para hacer mejoras a nuestros patios. Ya ha llegado el momento de ir viendo estos cambios. Es mucho de agradecer la organización de la actividad y la tarea llevada a cabo en nuestra AMPA.

El patio es un momento único de socialización dentro del entorno escolar. Es tiempo de compartir, de experiencias, de convivencia, de comprensión, de coeducación… Siendo tan importante como lo pensamos en este centro se lleva a cabo desde principio de curso el Proyecto de investigación e innovación educativa Patios DINA-MIX, donde trabajamos los cambios que queremos para nuestros espacios y poder transformarlos en Divertidos, Inclusivos, Naturales y Activos. La formación del profesorado ha sido centrada en coeducación, inclusión, socialización y transformación de nuestros patios. Ya se han hecho adquisiciones de juegos del cual el alumnado ya ha podido conocer y estrenar y dónde observamos las primeras buenísimas sensaciones de los cambios, las pizarras junto con los puntos de paz para intermediar los conflictos ha sido un gran acierto.

Es un momento de cambio que estamos disfrutando toda la Comunidad Educativa.

¡GRACIAS!

FUENTE WEB DEL CENTRO: http://bola.edu.gva.es/2020/01/16/ja-tenim-pissarres-als-patis/

Deja un comentario